sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Jyväs-hyvä

Oon viettäny opiskeluajan Jyväskylässä. Hyvä valinta! Kun lähes puolet kaupungin asukkaista on opiskelijoita, niin opiskelijapalvelut ja opiskelijoiden harrastus- ja tapahtumamahdollisuudet ovat loistavat. Harmittaa vaan, että ihan heti ei hoksannu kaikkea hyödyntää.

Jyväskylässä parasta mun mielestä on Jyväsjärvi. Sitä kiertäessä on tullu melko lailla maailmaa parannettua.



Mulle rakas on myös Väinönkatu. Sen varrella tuli vietettyä (huoletonta?) opiskelijaelämää. Elohuvi oli yhden ajan ykkösmesta :P

Tärkeitä on myös Ristonmaa, jossa asuin opiskeluajan sekä tietysti Seminaarinmäki ja Mattilanniemi, jossa tuli istuskeltua luennolla jos toisellakin. Käytin opintotuet viimeiseen kuukauteen asti enkä kadu. Opiskeluaika oli kivaa. (Tosin aika on saattanu pikkusen jo kullata muistojakin.)



Unohtaa ei myöskään voi Kuokkalan siltaa. Kauniin näköinen, mutta käytännössä sangen tuulinen ja kylmä... Hrr.

Hienoja paikkoja on myös Vuorilammi (jos haluaa uiskennella rauhallisessa paikassa): vesi on ihanan samettista. Viherlandiassa tuli oltua yks kesä töissä: erityisen ihana paikka käydä tuoksuttelemassa kevättä! 


Muitakin kauniita paikkoja löytyy. Onneks tulee käytyä Jyväskylässä edelleen muutamia kertoja vuodessa. Tänä kesänä Jkylässä on myös asuntomessut. Ehkä kesällä voisi tehdä pidemmänkin nostalgisointireissun <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti